jobba

jaha, ja då har man haft inskolning två dagar då, allvaret börjar väl på lördag morgon klockan 7. lycka till till mig är ju allt jag har att säga! men jag är dock sjukt glad att jag äntligen ska börja få lön igen, de var ju ett himla bra tag sen man fick de. nu när jag äntligen kommer börja få pengar så kan jag snart börja med körkortet på allvar igen, de längtar jag till rå mycket för de är de jag vill mest just nu.
blablabla, nu är jag less och uttråkad på allt, ajöss

sant

man har inte ett förhållande med någon för att leva i celibat

teori

jaha ja nu tar jag en paus från att läsa körkortsteori.
de är helt sjukt vad ordentlig jag börjar bli alltså, jag tar ju verkligen tag i mitt liv nu känns de som.
och om jag bara kan få ett jobb snart så kan jag ju börja om att ta körlektioner snart också, de vore ju verkligen nåt! frågan är ju bara vilken körskola jag ska gå på nu? har ju gått på AHA men de kändes inte riktigt så bra för mig där så jag måste nog söka mig någon annanstans. konstigt egentligen för jag har nästan aldrig hört någon säga nåt dåligt om AHA utan typ hellre att den är bäst. men jaa för mig är den ju tydligen inte de så jag får hitta nån annan som känns bättre helt enkelt. jag längtar så sjukt mycket till jag har körkort, vilken frihet de blir alltså.
jag kommer ju kunna fara ut på äventyr hur mycket jag vill! dock tror jag de bara är jenny som kommer följa med för dom andra är lite negg till sånna roligheter. men de gör ju inget att ha bara jenne med, hon är ju rolig hon så de blir nog trevligt.
åh jag tror förresten inte jag orkar läsa nåt mer ikväll för jag ska upp tidigt imorgon och gå på stan med hanna, vilket ska bli trevligt för jag har ju som inte träffat henne på ett tag nu, vilket är lite konstigt för vi bor ju inte direkt så långt ifrån varandra. okej vi bor kanske inte lika nära som när vi bara hade lite vatten mellan, men jag tror nog man kan gå till varandra nu också, får nog fråga henne om de imorgon.
men jaja nog nu, de är dags att sova en stund så mina ögon inte är helt igensvullna imorgon.
god natt


nytt år

ännu en tråkig kväll/natt, bara för att jag inte har nåt jobb så borde jag kanske ändå inte vara uppe hela nätterna.
kanske borde jag anstränga mig lite mer för att hitta ett jobb, vem vet de kanske finns nåt där för mig, dock skulle jag ju helst vilja flytta här ifrån, till norge kanske. De skulle vara nåt tror jag!! men tyvärr har jag inga sånna planer för tillfället.
och nu när jag har börjat träna så måste jag ju börja äta nyttigt också, de känns ju lite sådär. Men jag tror nog att de ska gå bra om jag bara kan ta mig igenom  dom första veckorna. fast jag ska ju börja med sopporna när jag får pengar, så då blir de nyttig mat efter de, frågan är ju bara hur länge jag ska göra sopporna?
Jaja de löser sig säkert, borde inte tänka på de ikväll iallafall för då blir jag bara så stressad.
Men om någon gärna vill veta vad jag skulle behöva nu så är de att något väldigt bra/roligt händer. jag menar de ända som har förändrats för mig sen sommaren är ju typ att jag har börjat träna, och jag menar de är ju inte direkt jätte spännade.. men om någon har nåt förslag på nåt roligt att hitta på eller så så är de bara att säga till, jag är säkert på, allt är ju typ bättre än att sitta instängd här dag efter dag.
Jag snusar också min sista snus nu, de kommer bli en väldigt jobbig tid nu framöver när jag inte har några pengar så jag inte kan köpa nytt, stackars alla som ska vara i min närhet är väl allt jag kan säga då..
oj nu orkar jag inte skriva mer, adjö vänner

så är de


OJ

jag har börjat träna på gym för jag ska bli vacker och grym, håret kanske jag kan blonda, och jag började till och med på en månda

tack och hej


RSS 2.0