nytt år

ännu en tråkig kväll/natt, bara för att jag inte har nåt jobb så borde jag kanske ändå inte vara uppe hela nätterna.
kanske borde jag anstränga mig lite mer för att hitta ett jobb, vem vet de kanske finns nåt där för mig, dock skulle jag ju helst vilja flytta här ifrån, till norge kanske. De skulle vara nåt tror jag!! men tyvärr har jag inga sånna planer för tillfället.
och nu när jag har börjat träna så måste jag ju börja äta nyttigt också, de känns ju lite sådär. Men jag tror nog att de ska gå bra om jag bara kan ta mig igenom  dom första veckorna. fast jag ska ju börja med sopporna när jag får pengar, så då blir de nyttig mat efter de, frågan är ju bara hur länge jag ska göra sopporna?
Jaja de löser sig säkert, borde inte tänka på de ikväll iallafall för då blir jag bara så stressad.
Men om någon gärna vill veta vad jag skulle behöva nu så är de att något väldigt bra/roligt händer. jag menar de ända som har förändrats för mig sen sommaren är ju typ att jag har börjat träna, och jag menar de är ju inte direkt jätte spännade.. men om någon har nåt förslag på nåt roligt att hitta på eller så så är de bara att säga till, jag är säkert på, allt är ju typ bättre än att sitta instängd här dag efter dag.
Jag snusar också min sista snus nu, de kommer bli en väldigt jobbig tid nu framöver när jag inte har några pengar så jag inte kan köpa nytt, stackars alla som ska vara i min närhet är väl allt jag kan säga då..
oj nu orkar jag inte skriva mer, adjö vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0